Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /www/htdocs/w005c4ce/mls/classes/db.php on line 39
Milionleva.com - Новото поле за Вaшата рекламa ! 1.000.000 Pixels + Banner ! The new way to advertise your homepage !
Million€uroSeite
Свободни: 988 700
Заети: 11 300
 1.000.000 Пиксела , 1лев за 1 пиксел. Иновативна реклама на Вашата уебстраница!

Защо да рекламираме тук? Защо да купим пиксели?

Целта на този интернет проект е от една страна да популяризира една нова форма на реклама в интернет и да я направи привлекателна и харесвана както сред ползващите мрежата, така и сред всички останали.
Паралелно с това, използвайки иновативни идеи искаме да спомогнем за по-бързото развитие на интернет в България и популяризирането на мрежата сред възможно най-широк кръг потребители.

Началото сложи Алекс Тю от Великобритания с milliondollarhomepage.com. Ние развихме идеята му и я направихме много по- привлекателна за нашите рекламодатели. Купувайки рекламно място на нашите страници под формата блокове пиксели, Вие получавате не само правото да бъдете на голямата 1000х1000 пиксела рекламна дъска, а и да поставите Вашия рекламен банер в горната дясна част на нашите страници. По този начин няма значение колко пиксела сте платили и дори и най-малките при нас ще бъдат забелязани!
Благодарение на големия брой посетители дневно, който разглеждайки нашия сайт попаднат и на Вашата реклама, Вие може да спечелите нови клиенти и приятели!

Това е milionleva.com:

  • Пикселите тук са групирани на малки блокове от по 100 (10х10). Идеята е, че едва от такава големина нагоре може ясно всяка картинка да бъде различавана. Цялата страница съдържа 10.000 такива блока. Това прави точно 1.000.000 пиксела. Тук е мястото, където ще се види логото на Вашата интернет страница или фирма.
  • Естествено Вие може да закупите колкото искате блокове по 100 пиксела (разбира се ако има още толкова свободни). Всеки блок струва 100 лева или точно по един лев за всеки пиксел. Желания от Вас брой пиксели трябва задължително да бъде кратен на 10. 
  • Milionleva.com стартира в края на декември 2005-а и ще бъде онлайн най-малко 5 години или до 31.12.2010-а! Ще направим всичко възможно да продължим и след това. Следователно Вашата реклама сте бъде виждана най-малко 5 години в световната интернет мрежа! Толкова евтина и същевременно достигаща до толкова широк кръг потенциални клиенти едва ли може да бъде друг вид реклама!
  • Няма да бъдат приемани заявки за страници с порнографско, расистко, проповядващо насилие или всякакво друго забранено със закон съдържание! Ако изпратените ни лого, линк или  банер препращат към такива или към подобни страници, то заявителите им ще имат възможност да ги променят. Ако това не бъде направено, то съответната заявка ще бъде отхвърлена. В случай, че логото, линкът и банерът бъдат одобрени и публикувани на страниците ни, но в последствие съдържанието на съотвените сайтове бъде променено в такова, забранено от закона,  то съответноте лого, линк и банер ще бъдат окончателно отстранени от milionleva.com и заявителите им няма да имат право да получат платената от тях сума обратно!
  • Много други въпроси и отговори ще намерите в FAQ - Най-често задаваните въпроси. Ако въпреки това не намерите това, което Ви интересува, тогава ни изпратете мейл на: info@milionleva.com
Благодарим на всички, които ще подкрепят проекта ни и с това ще спомогнат за развитието на интернет в България и им пожелаваме много успехи! Рекламирайте във www.milionleva.com !
Бъдете

И в интернет с едни гърди напред!