Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /www/htdocs/w005c4ce/mls/classes/db.php on line 39
Milionleva.com - Новото поле за Вaшата рекламa ! 1.000.000 Pixels + Banner ! The new way to advertise your homepage !
Million€uroSeite
Свободни: 988 700
Заети: 11 300
 1.000.000 Пиксела , 1лев за 1 пиксел. Иновативна реклама на Вашата уебстраница!

Най-често задаваните въпроси:


Имате още въпроси? Пишете ни тогава един кратък мейл на: info@milionleva.com . Ще Ви отговорим възможно най-бързо!


 • Още веднъж за идеята на този проект:
Вече сигурно сте чули или видели станалата световно известна уебстраница на Алекс Тю от Великобритания. Идеята, върху площ от 1 милион пиксела да бъдат показани колкото се може повече интернет-страници, ни порази с гениалността си!
Позволихме си обаче да я доразвием- освен върху "рекламната дъска" с размери 10.000х10.000 пиксела, където се показва логото, в горна дясна част на страниците ни се публикува и банера на рекламния ни партньор. По този начин всеки, закупил рекламна площ тук, независимо колко е голяма тя, може да бъде забелязан, благодарение на банера с размери 468х60 пиксела. И това в продължение на цели 5 години, на наистина изгодна цена!

 • Как функционира всичко тук?
Върху началната страница виждате колко пиксела са вече заети и съответно колко и къде са още свободни. Ако искате да направите Вашата интернет-страница известна в мрежата, то тогава направете го по следния начин:
 1. Първо помислете колко пиксела може да си позволите да закупите. Естествено колкото повече- толкова по-добре би се различавало Вашето лого на фона на всички останали!
 2. Намерете свободно място върху началната страница, достатъчно голямо за желаната от Вас големина на логото Ви. За Ваше улеснение страницата е разделена на големи (100х100 пиксела) и малки (10х10 пиксела) квадрати.
 3. Запомнете положението на горния ляв ъгъл на желаната от Вас позиция, където искате да бъде показвано логото Ви. С Х в раздела Регистрация е означено разстоянието по абцисата (от ляво надясно), с Y- положението по ординатата (от горе надолу).
 4. Преминете на страница Регистрация и попълнете най-малко задължителните полета. Вече набелязаните от Вас координати на горния ляв ъгъл на желаната позиция на логото Ви попълнете както вече описахме в т.3 в полетата X: и Y:.
 5. След като попълните всички задължителни полета и заредите Вашите лого и банер, моля натинете бутона "Изпрати заявката". Постъпилите при нас данни ще бъдат обработени и Вие ще получите е-майл на посочения от Вас адрес, съдържащ клиентския Ви номер, сумата за плащане и нашите банкови данни.
 6. Най-късно до 48 часа след постъпване на плащането на сметката ни  логото, банерът и линкът към Вашата страница ще бъдат активирани и по е-майл ще бъдете известени за това!
 • Защо да купя тук пиксели?
Всичко в интернет- мрежата по света се основава на един елементарен, но гениален пинцип- колкото си по-известен (колкото повече посещения дневно има Твоя сайт), толкова по-успешен е Твоя проект! Колкото по-напред при търсачките, толкова повече потенциални клиенти и повече оборот и печалба от потенциалните купувачи!
Тува се потвърди и при нашия пионер- колкото повече рекламодатели купуваха място, толкова по-известни ставаха както milliondollarhomepage.com, така и всички останали.
Купувайки рекламно място тук, Вие печелите двойно- от една страна, показвайки логото Ви на началната страница на една много бързо и успешно развиваща се българска уеб-платформа. От друга- все едно колко е голямо логото Ви- Вашият банер няма да остане незабелязан! Така и най- малките ни рекламни партньори биват забелязани и сред най-големите такива!
 
  нагоре
 • Колко струва рекламата тук?
Рекламната "дъска" тук е с размери 10.000х10.000 пиксела. Тя е разделена на блокове от по 100(10х10) пиксела. Това е възможно най-малката площ, на която едно лого може да бъде ясно различено. Следователно 100 пиксела е най-малкото количество, което може да бъде закупено. А най-голямото е разбира се това, което е все още свободно! Допустими са всички правоъгълни форми, стига желаната позиция да ги позволява. Размерите трябва да са кратни на 10!
Ако желаете логото Ви да има специална форма, то се свържете предварително с нас, като ни напишете е-майл на:
Всеки пиксел срува един лев (1пиксел=1лев). Т.е. 100 лв е минималната цена за реклама тук, 400 пиксела са 400 лв., 1000= 1000лв и т.н.

 нагоре
 • Как става плащането?
Плащането на заявената от Вас рекламна площ на www.milionleva.com става по банков път.
В раздела Регистрация, след като попълните цялата ни необходима информация в задължителните полета (отбелязани със звездичка), натиснете бутона Изпрати заявката. В автоматично ренерирания е-майл, който ще получите се съдържат Вашият клиентски номер при нас, сумата за плащане и нашата банкова сметка. При паричния превод като основание за плащането, моля посочете Вашия клиентски номер и името, което сте задали при регистрацията.
Най-късно до 48 часа след постъпване на плащането по сметката ни  логото, банерът и линкът към Вашата страница ще бъдат активирани и Вие по е-майл ще бъдете известени за това!
.
нагоре
 • Къде и как се показват банерите?
Банерите на всеки от нашите рекламни партньори се показват в горния десен ъгъл на всички milionleva.com- страници. Принципът на появяване е случаен и се генерира автоматично. Единствено честотата зависи от това, колко е закупеното рекланмо място. Колкото повече е то, толкова по-често бива показан и съответния банер. Например този от партньорите ни, който има 100 пиксела, ще види рекламния си банер един път, а този чието лого е разположено на 400- четири. И така, докато всички банери бъдат показани.
Затова: на колкото по-голямо място разположите логото си, толкова повече посетители тук ще видят и банера Ви!

нагоре
 • Къде още биват показвани нашите рекламодатели?
В разделът Списък са изброени всички интернет-страници, намерили място на нашия сайт. Описанието, зададено от всеки от тях, както и броя пиксели и датата на включване са в допълнение. В Топ 10 са изредени 10-те най-посещавани от всички тук- автоматично, без всякаква намеса от наша страна.

нагоре
 • Колко дълго време в мрежата ще бъде рекламата тук?
Milionleva.com ще бъде най-малко 5 (пет) години онлайн! Стартирахме я през декември 2005 и ще остане активна най-малко до 31.12.2010. Ще направим всичко възможно да продължим и след това!

нагоре
 • Може ли все пак още по-изгодно да купя пиксели?
Първите 30 рекламодатели, заявили тук пиксели и успешно поставили своите лого, линк и банер, ще получат подарък- те ще могат да се рекламират тук БЕЗПЛАТНО!
Единствените условия* за това са:
- поставеното им лого да не надвишава 400 (20х20, 40х10) пиксела
- позицията му  "Y" да е между 700 и 990 (700<Y<990)
- заявения за реклама уебсайт да отговаря на критериите за публикация!

нагоре
 • Безплатно - Мilionleva.com подпомага българската е-администрация
Верни на принципа си за подпомагане на развитието на интернет в България предоставяме на всяко държавно учреждение, организация и община възможността БЕЗПЛАТНО да публикува тук рекламните си лого, линк и банер при горепосочените условия*!
Достатъчна е да бъдат попълнени коректно необходимите данни за регистрация.

нагоре